Back off

Backar lite från datorn nu, är tillbaka på Söndag.
 
Jobbar hela helgen och ska iväg direkt efter det imorgon för att uppleva min studentpresent från mamma, Camilla och Calle. Jag har inte riktigt fattat vad det är, så jag kan inte skriva vad det går ut på...
 
Sedan orkar jag inte sitta något mer vid datorn idag, är arg. Min första, spontana tanke när jag är arg/ledsen är oftast "varför ska jag inte träna ben idag?". Bästa medicinen mot ilska, och dessa pass brukar bli outstanding.
 
Den andra tanken är alltid den som jag blir rädd för, för den är så extremt kopplad till mat, och jag hatar av hela mitt hjärta att mitt sätt att kontrollera uppstådda situationer oftast går ut över maten som något "straff". Livfarligt i kombination med all träning.
 
Men men, det är bara en tillfällig situation den här gången och sträcker sig inte över tre år som gymnasiet gjorde. Jag lovade mig själv att rensa ut energitjuvar ur min närhet efter att skolan slutat, och jag har i princip lyckats med det, dock är det ibland helt omöjligt...
 
Nu ska jag städa lite, plocka ihop arbetskläder till imorgon, äta middag och träna. Hörs på söndag, då kan jag antagligen berätta vad det var presenten gick ut på också!