NICKELODEON 30/8

Ja, då ska vi redogöra för allt som hände igår då!
Började med att ta pendeln in till centralen och sedan bussen mot grönan. När jag kliver av bussen så ser jag hur lång kön till kassorna är... Ni vet svängen som går runt gröna lund upp mot skansen där? Runt det hörnet gick den!
Fast när dem väl öppna kassorna gick det rätt snabbt att komma i, ca 15 min.

När jag kom in gick jag såklart och ställde mig direkt vid scenen samtidigt som jag smsade med anna som satt i en bil påväg hem. Det var typ det jag gjorde i några timmar eftersom jag var där 3 h innan det skulle börja.
Sen stod det 2 fjortisar bredvid mig. En hade en munktröja och stor, och grejen var att det var så äckligt! för hon hade hakan nere i munktröjan och tuggade på snörerna hela tiden! och när hon tog bort ansiktet från tröjan så var det fullt med foundation på kragen. Det är inte okej!
Sen vill jag rekomendera alla att inte dränka sig själva i parfym! Det går inte att alla dränker sig och sedan står på samma ställe. Att parfymen sedan luktar diskmedel är ju en helt annan sak. Enough is enough

Sen när det började komma folk så blev det ju trängre och trängre. Till sist så stod hon fjortisen i princip på mig, och lutade sig dessutom mot mig.
Jag: ursäkta vad gör du?
Fjortis: Lutar mig känner du väl?
Jag: kan du sluta med det , det är skit tungt!
Fjortis: nej, jag orkar inte fattar du väl!
Jag: jag har stått här längre än dig...
Fjortis: Och?
Jag: Pucko!


Sen när det börja kom hon på något sätt in framför mig, fråga mig inte hur. Då blev en tjej som stod på min andra sida förbannad och skrek på henne. Tack för det =) Sen iaf när hon stod framför mig och det var mycket folk och artist på svenen kunde jag inte låta bli att sätta en fot i knävecket på henne så hon tapapde balansen (a)
Jag tyckte det var rätt åt henne, och hon visste ju inte att det var jag så...

Sen var det skit roligt också, dem kom ut då och då och gjorde lite reklam och skulle säga vilka artister som skulle vara med.
-Amy diamond!
Publik: woo...
-Nanne grönvall
Publik: woo...
-Molly sandén
Publik: woo...
-Alice svensson
Publik: woo...
-Alexander rybak!
Publik: WOOO
-och... EMD!!!
Publik: WHOOOWOOEOO *AHHHHHHHHHHHHH* **Jubel*


Den som inte gick därifrån utan hörselskador är lyckligt lottade. Varje gång någon nämnde EMD lät det likadant. Sedan blev det ännu värre när dem klev på scenen XD


Programledare var markolioo, lika knäpp som vanligt får man väl säga.
Sen kom molly, okej att hon är sjukt duktig på att sjunga. Men är hon inte lite trist att kolla på när hon sjunger?


Nanne är desto roligare att kolla på eftersom hon är lite överallt.



Alice var bra, som vanigt. Singeln "lady luck" är helt okej


Sen var det talangtävling med barn upp till typ 14 år. Inte säker.
Kommer inte ihåg han som sjöng här hette. Han sjöng inte jätte bra, men han får cred för att han sjöng baby goodbye!


Kommer inte ihåg vad hon hette heller, men hon var duktig! Dock valde hon en tråkig låt


Han hette filip, tror jag. Han var grym och vann också talangtävlingen och ska på finalen på liseberg nästa vecka. Han var awesome!

En till tjej som var duktig, men också en tråkig låt


Man hörde faktiskt inte så mycket av vad hon sjöng då man hörde måns i bakgrunden när hon sjöng cara mia


Amy diamond

Sen kommer ju egentligen EMD och sjunger, men det struntar vi i och tar alexander rybak före eftersom jag har bra många fler bilder på EMD XD


Jag tycker inte om honom, men en massa andra gör ju det

Nu blir det roliga bilder =D EMD

E........................................M.........................................D

Lite Erik...




Lite matte...






Och danny...







Lite blandade bilder






Sen efter var det signering. Mamma och jag hade stått på två olika platser eftersom vi kom olika tider. Så hon var på och köpte en RUN EMD tröja till mig. Sen köpte hon varsitt RUN EMD svettband till oss också. Jag har EMD:ifierat mamma! Hon föreslog t.o.m att vi skulle dra till göteborg på söndag och kolla på nickelodeon där också! Jag hade inte vågat fråga, men jag hade tänkt på det (a)

Sedan stod vi långt fram i signeringskön så vi kom in rätt snabbt. Och mamma började prata fett mycket med Erik, och han skrev "puss på dig marie från erik segerstedt", gissa om hon var stolt? Fast hon tycker också att Danny är bäst, som mig =D Hon pratade så mycket att jag glömde prata med Danny-.-' vad var det för stil? han skrev på armen och vi utöt blickar, inget mer eftersom vi var tvungna att lyssna på mamma och erik. Jaja, hon blev glad iaf XD

Nej ,nu kommer resten imorgon, måste sova!