Lärare och studenter

Vi hatar vår fysiklärare för att:
- Han skriker istället för pratar när han undervisar
- Har en humor som bekostas på andra
- Man behöver en tolk för att förstå vad han säger
- Han tror att han är rolig
- Han säger att allt är "lätt" när ingen förstår någonting
- Han pratar så mycket och högt att han får massa saliv i mungiporna så man hela tiden är rädd för en dusch när han kommer för nära.

Tror inte jag glömde något nu... Vi kom dessutom på vad vi ska ge våra lärare som sista present i trean. En concealer till matteläraren, en deo till vår coach (Ni skulle se hans lökringar alltså!) och servetter till fysikläraren, eller en pistol. Vi har inte bestämt oss för det sista.

Nog om mupp lärare! Idag kändes det verkligen som om det var utspring för alla treor... INTE KUL! Alla sprang omkring finklädda med studentmössor och var för glada. Det var ju dags att ta studentfoton. Alltså, man blev typ deprimerad när man kom in i skolbyggnaden bara för att alla var så överglada? Helt knäppt. Rektorn höll tal och dem sjöng studentsånger och allting. Undrar hur många av studenterna som ska fira valborg ordentligt?

Sedan råkade jag vara i Huddinge centrum, oh my god säger jag bara. Människor med sina jäkla studentmössor överallt! Jag skulle vilja informerar om att det är typ 1½ månad kvar... Dessutom gör dem bara sådär för att jävlas med ettor och tvåor... Jag menasr, gissa hur avundsjuk man har varit hela dagen?