Värsta arbetsdagen jag någonsin varit med om

Arbetsdagen igår slog alla rekord.
 
Ni vet att jag berättade att betalkort och kassor strulade i lördags, men ändå fungerade någorlunda, till och från, när jag gick därifrån ?
 
När jag kom till jobbet igårmorse så hoppades jag vid högre makter att allt skulle fungera. Nu ska jag försöka hålla det här inlägget jäkligt kort, för det är en lång story. När jag klev in på kontoret såg jag att internet stod öppet på datorn, med den här älskade bilden som bertättar att det inte går att ansluta, och att gårdagens tidningsrapport fortfarande låg kvar. Killen som stängde hade alltså inte kunna rapportera på internet. Alltså, inget internet fanns.
 
Lyckades logga in och förberedde lappar att tapetsera butiken med, utifall att korten inte skulle fungera, där det stod att det endast gick att betala kontant. När första kunden klev genom dörrren och skulle betala med kort fungerade det såklart inte. Med en tejprulle i högsta hugg sprang jag ut till pumparna och satte lapparna liksom "över" knapparna som man måste trycka in, så man inte kan missa det. Men, eftersom folk är retarderade och tänker: "oj, det hänger en lapp över knapparna, det brukar det inte göra, jag lyfter upp den så jag kan trycka igång pumpen. *Kommer in* VADÅÅÅÅ INTE BETALA MED KORT!?!?!". Give me a fucking break.
 
Iaf, på helger står man själv = man kan inte stå i telefon och springa in på kontoret och hålla på att rodda där inne. Jag fick stå och bli utskälld från klockan 07.00 till 11.45 när min kollega kom, och jag var väl jävligt less på livet och ville ha en kula i pannan. X antal gånger tänkte jag "jag ska fan aldrig sätta min lilla fot här igen". Jag kände mig sjukt underbetald, jag fick all skit fast det inte var mitt fel, det råkade bara vara jag som stod där när kunder inte kunde handla. Personligen förstår jag inte hur man kan gå in i en butik och skrika på någon som jobbar där.
 
Det jag hade konstaterat själv var iaf att det inte bara var hos oss felet låg, för på alla miljoner kvitton som skrevs ut stod det att kundens konto inte hade någon kontakt med banken, alltså hade bankerna problem också, och att det inte bara var vårt internet som fuckade upp allt. När man så fint förklarade det här för kunder så var standarden "Ahmen då får du faktiskt bjuda på de här varorna!", men det kan jag ju inte göra, det var ju hos banken felet ligger och inte här! VIssa kunder kom in ens in på sina internetbanker hemma.
"Ahmääää, jag kan ju ta köpet på signatur jueeee!"
NEJ DET KAN DU INTE STUPID ÅSNA, DU BEHÖVER FORTARFARANDE KONTAKT MED BANKEN. GO AWAY.
 
Tror ni det går att få tag i shell eller banker på helgen? "Var vänlig återkom måndag-fredag, mellan 08.00-16.00".
 
OKej, jag sa inte att någon var en åsna, men jag ville. Iaf, allt slutade med att jag sprang runt med helpdesk i telefonen, klättrade i datorskåp, letade koder, drog i sladdar, kröp runt under kassor osv. Eftersom lamporna är trasiga överallt hade jag dessutom en ficklampa med mig när jag var på alla möjliga konstiga ställen. Jag vet inte hur många gånger jag och killen på helpdesk ringde varandra, och han var en klippa som var sjukt lugn och pedagogisk när han guidade en frustrerad tjej mellan alla koder och sladdar. Han lyckades även konstatera att förutom att vi har lite problem med internet ibland pga. att inkompetent byggarbetare pajat vår sladd när de gjorde om pumparna, så hade telenor även haft problem med sitt internet under dagen.
.
Så okej, det var bankproblem (pga att det höll på att flytta något till börsen som min faster berättade för mig senare, och att det var därför de antagligen krånglat) och det var därför korten inte fungerat, telenor hade internetproblem, shells kort kundee inte ansluta och kassorna hade en dålig dag på en jäkla gång! Varför händer det alltid på mina pass?? Och jag förstår INTE hur man kan få vara själv i butiken i så många timmar, för det går itne att få någon hjälp om något sådant här händer! Det är helt omöjligt och man mår så sjukt dålig av det, speciellt när man får höra en massa otrevligheter från kunder som kan bli väldigt personliga. Jag är väldigt trött på att bli utskälld.
 
När jag fått igång allt var vi tvungna att starta om kassorna en miljon gånger, för antingen fungerade inte scannern, eller så fungerade inte kortläsare, och de fungerade aldrig samtidigt. Wtf. Efter att allt hoppat igång, och klockan var 14.15 (jag hade alltså hållit på från 11.45 till 14.15 med skiten) så var jag så sjukt trött i skallen och ville bara där ifrån, men istället fick jag börja annullera alla "smitningar". 14.45 fick jag gå och räkna min kassa, och det var en galet knäpp diff, men kollegan fick samma, så något knas med kassorna hade det blivit efter allt stök.
 
Jag lämnade den där jäkla god forbidden place och tänker inte gå dit förrän om 2 veckor när jag ska jobba igen. Over and out.
RSS 2.0