Rix fm festival

Alltså, egentligen var det rätt dött. Publiken gick igång efter ca 2 h, och då med andreas johnson på scen. Sedan blev det fullt drag med Eric saade. han är grym live, det är han. Sedan var det allsång till Manboy, säg någon som inte kan låten?

Det vAr två killar som stod framför oss, och de var nog inte helt straighta om vi säger så. Dem var iaf sjukt roliga. Den ena såg ut som den tecknade snubben i boxer-reklamen, läskigt lika faktiskt. De släppte loss totalt till Eric saade och hoppade, dansade, skrek och sjöng. Allt på samma gång. Himla drag var det med Eric på scen.

Erik grönwall är ju rolig att kolla på, han har lite adhd på scenen om vi säger. Han har en jätte cool röst, och i allsången till higher så var det nog ingen som var tyst.

Var det några fler som var värda att se? svar: nej. Det enda som var hett med Rebound var pyrot. Darin... nej, jag ska inte börja prata om honom, då blir jag riktigt otrevlig. Broken door var helt okej, gillar deras musik, men inte så roliga live.

Glöm inte att lyssna på Ola lustigs låt "MILF", stört skön snubbe den där alltså. Han streakade också. Jag skulle aldrig ha gjort det, inte en chans.

Nu ska jag ladda inför east festival imorgon =)
RSS 2.0