Kungsträdgården igår

Vi kom dit klockan 17.00, egentligen hade vi velat åka dit till signeringen, men den var klockan 14.00 och vi gick ju i skolan så...
När vi kom dit kollade vi runt lite och sen åt v glass. 18.00 så stod vi där vi ville ha våra platser så vi skulle se.
Mila var tvungen att småbråka med en fjortis som stod bredvid henne XD
Sen så kommer det några andra super korkade små orangeprickiga fjortisar som trängde sig in och började röka, och dem rökte inte en cigg utan typ 5 -.-' Alla höll väl på att bli rökförgiftade eller något.

Jag har ingen aning om vilken ordning artisterna uppträdde. Men det var bland annat Sarah dawn finer, Kim från made in sweden, Snow patrol osv Snow patrols gitarrist gav bort sin gitarr till en av tjejerna i publiken, hon blev så glad att hon bara stod och grät XD

Näst sist var det måns, och då blev alla näst intill hysteriska, så jag försökte inte ens få upp kameran. Han var grym, och var väldigt glad över att alla stod och sjöng/skrek med i hans låtar. Han tyckte vi var så bra att vi fick sjunga om refrängen på en låt 4 gånger. Han var grymt rolig att kolla på.

Siste men inte minst kom E.M.D, lika glada som vanligt =) dem jsöng 3 av sina "kändaste" låtar. Det blev enormt tryck men lyckades få upp mobilkamean. Vi några bilder och som vanligt så höll Erik på att hoppa runt lverallt på scenen, matte stod rätt lugnt och Danny höll på med sina moves. Jag tror att alla hade lite smått tinnitus efter att dem uppträtt.
Det var super roligt iaf och man kan väl säga att E.M.D och måns var höjdpunkterna.

--
Det blev iaf en av de roligaste kvällarna den här terminen =)
RSS 2.0