Nobeldagen @ Östra gymnasiet

Det har faktiskt varit en grymt nice dag idag!

Vi började halv 10 i aulan där vi skulle ha föreläsning om nobelpristagarna fram till lunch. Det var helt okej, men lärarna klarade definitivt inte av tekniken! Och jag skulle jätte gärna ha velat betygsätta deras framföranden. Seriöst, jag reagerade direkt på att dem inte klarade av det, t.o.m våra redovisningar var bättre! Dem visste inte hur man skulle klicka fram nästa bild, hur man skulle "visa bildspel", stod och läste från powerpointen med ryggen mot oss sjukt mycket och var konstiga. Saied stod och pratade om "hattomer" (läs atomer), han.pratade.väldigt.långsamt...


Efter några framföranden så var det mingel i NV-korridoren med cider och snacks. Denise började då öppna sina presenter och var sjukt överlycklig hela dagen och sa "it's my birthday!" väldigt många gånger. Det var roligt att alla var finklädda (läs NV-folket var nästan alla uppklädda).

Sedan gick vi tillbaks till aulan och lyssna på lite föreläsningar igen, och sedan var det dags för utdelning av priset för fototävlingen vi gjorde när vi var och på östnora camping. Och vilka vann? va? va? Jo, jag, Elin, Emmi & Ronja! Det var roligt, även om vi var tvungna att gå ner från längst upp i aulan till längst ner och gå upp på scen medan alla kollade på oss.


Jag lät Elin ha kameran, och det blev många bilder. Sedan var det lunch, OH GOD VIKLET HALLELULJA MOMENT!
*no more information*

Ah, sen var det den berömda nobelglassens tur, den var god, lärarna serverade oss. Och eftersom NV är så pro så fick vi sitta i matsalen medans de andra linjerna fick stå upp på sina avdelninger eller i hallen, hej favorisering? Vi fick även veta att våra idrottslärare fått pris för bästa ledarskapsgrej någonting, kul, dem är sjukt bra så det förtjänade dem!


Här har vi jätte good view över i princip hela Östra. Trappan suger, det blir liksom 1½ steg på varje trappsteg, och jag har fortfarande inte kommit på något sätt att gå "bra" i den. men å andra sidan finns det nog bara en person som kan gå i den trappan.

Sist hade vi samhälle, men det var eget arbete och inte så jobbigt. Sen vare bara dra hem eftersom det inte var någon litterär gestaltning!

Nu väntar det spanska som ska in i huvudet och nk. Ikväll blir det gymmet också.
RSS 2.0