kesella + oboy = <3
När jag kom hem från gymmet var jag extremt chokladsugen.
När jag står med kesellaburken i ena handen och tittar in i skafferiet får jag den briljanta idéen att hälla i lite oboypulver, även om det är mycket socker i.
Och snap, vilken sensation! Combon låter antagligen äcklig, men när när man hade i lite fibergryn i smakade det nästan som negerbollssmet, förlåt, chokladbollssmet. Awesome!
Nu ska jag packa grejer inför imorgon, känns som att det är det enda jag gör?
När jag står med kesellaburken i ena handen och tittar in i skafferiet får jag den briljanta idéen att hälla i lite oboypulver, även om det är mycket socker i.
Och snap, vilken sensation! Combon låter antagligen äcklig, men när när man hade i lite fibergryn i smakade det nästan som negerbollssmet, förlåt, chokladbollssmet. Awesome!
Nu ska jag packa grejer inför imorgon, känns som att det är det enda jag gör?